3 Temmuz 2014 Perşembe

Gaziantep asansörlü taşımacılar

   Gaziantep asansörlü taşımacılar
Gaziantep asansörlü Ülke gündemine damgasını vuran haberleri sizler için derledik. İşte o haber ve haberler. Galatasaray'a çok kötü haber. gaziantep evden eve asansörlü Türk bayrağını indiren bakın şimdi nerede, Serdar Ortaç'ın bu fotoğrafına sert tepki,Sneijder'dan gelen haber üzdü. asansörlü evden eve nakliyat gaziantep Gazete haberlerinden en çok okunan haberleri sizler için derledik İşte güne damgasını vuran haberler(Son dakika haberlerini oku)

Balıkesir'de deprem
Saat 08.04’ Gaziantep asansörlü taşımacılar  de merkezüssü Balıkesir Bandırma olan 4.6  gaziantep büyüklüğünde deprem meydana geldi..
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre; yerin 12 kilometre altında meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Kuş Gölü. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen deprem korku yarattı. İlk deprem sonrası saat 8.18'de bu kez 2.9 şiddetinde bir deprem ölçüldü.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.5 olarak duyurdu. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre deprem 08.04’te meydana geldi. Merkez üssü Bandırma olan yerin 6.97 kilometre derinliğindeki deprem ilk tespitlere göre deprem hasara yol açmadı.

‘10 milyon Euro'dan aşağıya olmaz’

Galatasaray'a Gaziantep asansörlü  Mevlüt Erdinç transferinde şok bir yanıt geldi... St.Etienne Başkanı Bernard Caiazzo, "Kimse hayâl görmesin" diyerek bu transferin teklif edilen rakamlarla sona ermesinin mümkün olmadığını söyledi. 3puan.com'a konuşan Caiazzo, milli oyuncunun sözleşmesinin devam ettiğinin altını çizerken "St.Etienne'i gaziantep evden eve asansörlü  G.Saray yönetmiyor. Bu transferin gaziantep   gerçekleşmesi için üç koşul var; hocamız onay verecek, alternatifini bulacağız ve Mevlüt'ün transferi 10 milyon Euro'ya bitecek.

Oyuncu bizim. Biz G.Saray'ın işlerine karışabilir miyiz? Hayır. Onlar da bizim işlerimize karışıp bizim yerimize karar veremezler! Ve şu çok önemli; bu iş asansörlü evden eve nakliyat gaziantep  zaman geçtikçe olmamaya yaklaşır ve daha pahalı hale gelir. Çünkü biz de eğer satacaksak Mevlüt'ün yerine adam bulmalıyız.

Zaman geçtikçe piyasa da yükselir. Tekrar belirteyim; G.Saray bu transferi 3.5-5 milyon Euro arasında bir para ile yapamaz. Ben buna izin vermem. St.Etienne bir sıçrama ya da çıkış tahtası değil. Burada ciddi bir iş yapıyoruz. Türk dostlarımıza bu mesajımı Gaziantep asansörlü taşımacılar  iletirseniz sevinirim" sözleriyle de transfer şartlarını ortaya koydu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder