11 Haziran 2014 Çarşamba

gaziantep asansörlü nakliyat şirketleri


gaziantep asansörlü nakliyat şirketleri
 ilerliyor, gaiantep evden eve  Musul'dan on binler kaçıyor.  asansörlü nakliye İslamcı militanların eline geçen Musul'daki on binlerce Iraklı komşu bölgelere sığınırken, gaiantep evden eve asansörlü  Selahaddin vilayeti ve Kerkük yakınlarından çatışma haberleri geliyor. http://www.gaziantepevdeneveasansorlu.net

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık  militanlarından kaçarak Ninova vilayetini terk eden yaklaşık 150 bin kişi arasında Irak ordusu askerleri de bulunuyor.
Irak Başbakanı Nuri Maliki gaziantep asansörlü nakliyat şirketlri  parlamentodan olağanüstü hal ilan ederek yetkilerinin genişletilmesini talep etti.
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon, gelişmeden büyük kaygı duyduğunu belirtirken, ABD ise IŞİD'in bütün bölge için bir tehdit unsuru olduğunu belirtti.
SIRADA KERKÜK VAR
Musul'u düşüren IŞİD rotasını Kerkük'e gaziantep asansörlü nakliyat şirketleri  çevirdi. Irak güvenlik güçleri Kerkük yakınlarındaki Reşad kasabası yakınlarında IŞİD militanları ile çatışmaya girdiklerini bildirdi.
IŞİD militanlarının Kerkük'te ve komşu Selahaddin vilayetinde de bazı kasabaları ele geçirdiği belirtiliyor.
TÜRKMEN BÖLGESİ DÜŞTÜ MÜ?
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) Selahaddin eyaleti içerisinde yer alan ve Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Tuzhurmatu kentini ele geçirdiklerini, ayrıca Selahaddin'e bağlı Bici kentindeki tüm silah depolarına el koyduğunu açıkladı. IŞİD ayrıca Bici ile   gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder